see post try this website
architect premier for sale 2017 64 download key finder autocad architecture 2017 acrobat xi standard
you can check here cost of zbrush 4r7 license key finder ps cs6 extended for mac tic.ufrj.br generator autodesk autocad

 
Funn av menneskebein i gressbakkentuftene

Det er gjort flere funn av menneskebein i gressbakkentuftene. De fleste beinene er funnet sammen med skjell og dyrebein i møddingene i fremre veggvoll. Det er ikke snakk om hele skjellett som er lagt ned, men deler av skjellett, som lårbein, overarmsbein og hodeskalle.

Funnene får kanskje noen til å tenke på kannibalisme, men ingen av beinene er spaltet eller har kuttmerker. Sannsynligvis dreier det seg om en form for rituale der de enkelte beina til de avdøde er skilt fra hverandre og lagt opp mot husveggene. Om de døde har lidd en naturlig død eller om de kan ha vært offer for stridigheter eller tatt av dage på andre måter, vet vi ikke.

I ett tilfelle er det funnet en grav inne i en gressbakkentuft. I en tuft i Baŋkgohppe på sør-siden av fjorden, nær Gressbakken – på samisk Rissebávte, er det funnet et barneskjellett gravd ned i gulvet. Skjellettet er fra et lite spedbarn. Det lå på siden med beina godt trukket opp. Gravleggingen har enten skjedd under oppføringen av huset eller mens huset var bebodd. Kanskje det lille barnet på denne måten likevel skulle få være en del av familien i huset?

 
Tilbake Tips en venn!
 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player